Opplevelser

Halloween er rett rundt hjørnet

Det er alltid gøy når man har en god grunn til å gjøre noe litt utenom det vanlige. Det at man kan kle seg ut som noe man ellers ikke ville gjort i hverdagen er noe som gjør Halloween til en veldig populær fest. I Norge så er det mer morsomt enn noe kulturelt viktig, som det for eksempel er i Sverige eller USA. I Sverige så er faktisk den 31. oktober en nasjonal helligdag hvor mange butikker har stengt! Det høres jo definitivt litt rart ut for norske øre, men sånn er det. 

Så handler det jo om hva man skal kle seg ut som. Noe man brukte å gjøre før, som for eksempel å kle seg ut som indianer er ikke like passende lenger, selv om vi vet at mange barn liker å gjøre det. Det er kanskje mer passende for barn å gjøre det, enn det er for fullt voksne? Så har man klassiske favoritter som klovner, skjeletter og superhelter. Sistnevnte er en kategori som har vokst veldig med tanke på suksessen til Marvel opp gjennom årene, og er nok noe som vil fortsette i all overskuelig fremtid.

Så har man de mer uskyldige, som å sminke seg som en katt, eller et skjelett. Det høres kanskje ikke så uskyldig ut, men det er faktisk noe søtt med skjelettsminke for Halloween. Og det er en enkel og fin metode for å få på plass et annerledes utseende på seg selv, om enn bare for en kveld. 

Få hjelpen du trenger

Om man vil se ut som et skjelett for Halloween så er det mange måter å gjøre det på, og som ikke inkluderer det å sulte deg i hjel! Du kan blant annet kjøpe enkle kostymer, som har en god effekt. De kommer også ofte med hetter eller masker, slik at du får en slags helhetlig look som er passende for festen. 

Men det er også mulig å sminke seg som et skjelett, og det kommer litt an på hva du vil oppnå egentlig. Om du vil ha det litt enkelt, så er det ikke så mye jobb, men om du vil ha noe skikkelig gjennomført, som til og med kan skremme noen sarte sjeler, så er det mer å gjøre, og kanskje greit å få lest en guide eller to. 

Og det finnes det mye av på nettet. Først og fremst bør du passe på å finne de rette produktene for deg, når det kommer til sminken, og hva du faktisk trenger. Så anbefaler vi å lese en guide til den typen av sminke for skjelett som du faktisk liker. Pass også på at sminken passer med resten av kostymet ditt, som for eksempel at fargen ikke klæsjer veldig.

Det er jo Halloween, og det er definitivt en tid hvor man skal være litt kreativ, ha det gøy og slippe seg løs. Det å sminke seg som et skjelett er sånn sett en veldig god start, så hvorfor ikke gi det en sjanse?

Kommentarer er skrudd av for Halloween er rett rundt hjørnet